Guld(klimpar) och gröna skogar

Idag har vi varit i en ny skog med hundarna.
Det var helt fantastiskt vackert och grönt. Hundarna var så lyckliga och sprang och jagade varandra genom alla bäckar och vattenfall och över stock och sten.


Lucy tyckte det var underbart i skogen och hon var glad att komma ifrån sina 10 små för en stund :)En guldklimp i en GRÖN skog


Selma njöt också


Dixie och Lucy

Sen kommer dagens bilder från valplådan. Det blåser kallt idag så de har fått vara inomhus. De har fått smaka på Lucys färskfoder som de gillade mycket.


Selma tycker än så länge det är mysigt att vara i valplådan, men när de blir lite större kommer hon hålla sig undan. Hon gillar inte när valparna går på henne som de snart kommer göra.


En annan guldklimp


Och ytterligare två... :)Sen har jag fått bilder från norr där det fortfarande är vinter. Majtippans Safir of Cheba "Svea" går kurs i rallylydnad och är "bäst i klassen"
Hon ska också gå kurs i agility med sin lill-matte.

Det är så roligt att höra från sina valpköpare när de berättar hur otroligt nöjda de är med sina hundar, man blir så glad. Vi hoppas att alla nya valpköpare från denna kullen kommer bli lika nöjda med sina hundar :)
Två i denna kullen kommer flytta upp till Sveas trakter (Luleå och Skellefteå) så de kanske stöter på varandra någon dag :)


Matte och Svea i spiralen


Så fin kontakt!


Även Svea är en av våra guldklimpar :)

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Vilka fina bilder:) man blir verkligen avundsjuk när man ser grönskan i skogen här har vi snöoväder vitt på backen:( inte vanligt denna tid på året. Kul att det en till valp blir norrlänning.

Kram Gunilla och hundarna

2012-05-05 @ 18:56:37
Postat av: Pernilla

Skogen vid Hålehall???

Visst är det helt underbart i skogen nu!?

2012-05-06 @ 21:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0