Hurra!

Idag meddelade Gunilla att hon och Sannie (Majtippans Jade of Cheba) hade tävlat lydnad igen och de fick sitt tredje raka 1:a pris med 182 poäng och de vann dessutom sin klass! Detta betyder att Sannie nu som första Barbet i Sverige har tagit titeln LP 1!

Jag och mamma Dixie är så glada och stolta över er! Jätte GRATTIS!
Nu ska de börja träna inför lydnadsklass 2.

Jag tycker det är så roligt när Barbeter börjar plocka lite arbetsmeriter och titlar och när det dessutom går så bra! Detta visar på Barbetens mångsidighet och att rasen kan mer än att bara visa sig på utställningar (Även om det är himla kul det också :))

Flera Barbeter har visat "framtassarna" inom viltspår, agility, rallylydnad, jakt och en hane från La Spezias kennel som bor på Åland har klarat ett delprov för att kunna bli räddninghund. Han är den första Barbeten i världen med den behörighetsmeriten, inte illa!

Vi säger även grattis till Mio (Clayhills Etienne) som igår också tävlade lydnadsklass 1 och fick 1:a pris med sin matte Katarina. Nu är de bara ett 1:a pris från att också ta titeln LP 1. Heja!

Mitt hjärta slår extra för er som arbetar med era Barbeter! Det behövs för rasen :)


Kommentarer
Postat av: Gunilla

Vi säger också grattis till den fina meriten i lydnadsklass 1. Håller med dig Maja om att det är kul när Barbeter visar att de kan i olika bruks och lydnadsgrenar. Vi har je en allround hund som besitter dessa egenskaper som behövs för det. Längtar nu till att få börja träna med vår blivande Juni.

Kram från Gunilla och hundarna

2012-05-06 @ 20:26:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0