Möte med klöv

Idag har jag badat Dixie. Hon blev så ren och fin! Hon måste ju vara fin till utställningen på lördag.
Precis efter hon har badat ser hon ut som ett stort burr. Det tar några dagar innan pälsen lägger sig till lockar, så därför badas hon några dagar innan.

Valparna har rymt X antal gånger idag, så nu är det kompostnät runt hela valplådan. De vill nu vidga sina vyer för varje dag och det får dem såklart. De vistas både i huset och utomhus och leker som aldrig förr.

Första introduktionen med rådjursklöv och kaninskinn har de fått idag. En av hanarna ska användas till ren jakthund och då kommer vi göra lite tester för att se vem som lämpar sig bäst.
Mmm, det blir nog bra det här :) De är fortfarande lite små för att testas, så idag var det bara att se om det fanns något intresse och det fanns det :)

Dem är så otroligt söta och goa allihop! Jag älskar dem alla!


Igår gjorde Sannie (Majtippans Jade of Cheba) sin mentalbeskrivning (MH) och det hade gått väldigt bra. Inga kvarstående rädslor och inte skottberörd. Jag får det fullständiga protokollet senare. Grattis Gunilla och Sannie!

Grattis kan vi också säga till Ludde Lumps Filura (Ruffa) i Stockholm som debuterat i rallylydnad nybörjarklass med 90 poäng! En strålande debut! grattis!

Imorgon kommer Mia och Tova igen och ska mysa lite med vår Timja. På torsdag och fredag kommer andra valpköpare för att titta på underverken. Det är så roligt och ska bli kul att träffa valparnas nya familjer (de jag inte har träffat)

Kommentarer
Postat av: Emelie Tuvesson

Hej Maja! Vilka små underverk era valpar är! Jättesöta! :) Lycka till på utställningen på lördag! Nu har även vi en liten blogg: http://tolvtassar.wordpress.com. Kram Emelie

2012-05-15 @ 21:46:00
URL: http://tolvtassar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0