Operation och bilåkning

Imorse ringde de från Veterinärhuset och sa att de väntade på Selma och undrade var vi blev av...
Jag blev helt ställd först, men sen fick jag tala om att jag har väntat en vecka på att dem skulle ringa och ge oss en tid till hennes operation, men har inte hört något, så det hade blivit något fel.
Jag fick i alla fall direkt ta Selma och åka in med henne för hennes tandoperation. Hon fick lämnas där och så fick jag hämta henne senare.
Allt hade gått bra, hennes värden var bra och hon klarade den långa narkosen och den brutna hörntanden blev bortopererad. På röntgen hade de sett att en premolar och två framtänder också var lösa, så det blev också bortplockade. Så nu har vi en tandlös liten dam här hemma. Selma har varit lite låg nu på kvällen, det gör väl lite ont, men hon får smärtstillande. Nu är det mycket noga med munskötsel så att inte såren blir infekterade.
Men det ska nog gå bra.

För övrigt har vi haft ännu varmare idag. Det var så varmt så vi fick faktiskt ha valparna inne mitt på dagen under de varmaste soltimmarna, det var svettigt även i skuggan. Närmare 28 grader!

Nu ikväll när det blev lite svalare tog vi alla valpar och åkte en runda med bilen. Valparna fick sitta i våra dubbelburar i bagageluckan, 5 och 5 i varje bur.
Det gick hur bra som helst. Det var tyst och lugnt och alla somnade nästan direkt. Jag hade väntat mig lite mer ljud, men de är så himla lugna och trygga dessa goa valpar!

Imorgon får vi besök från Motala. Då ska Balder få träffa sin nya familj. Det ska bli trevligt! Det har inte varit riktigt bestämt vem som är Balder ännu, men jag har en aning om vart det lutar :)


Kommentarer
Postat av: Marie Widblom

Hälsa till besökarna från Motala.Det ska bli kul att få träffa lille Balder.

Marie

2012-05-22 @ 07:29:06
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0