7 månader

Idag är Timja hos oss igen. Och för ovanlighetens skull så ligger alla tre hundarna och sover som stockar istället för att brottas som tokar. Så lugnt och skönt :)
 
Timja och hennes syskon blir 7 månader idag. Grattis! Dessa små underbaringar som börjar upptäcka världen mer och mer på gott och ont :)
 
Timja väger 17 kg och är ca 53 cm hög idag. Eftersom min kamera gått sönder och jag inte hunnit lämna in den så blir det ingen bild på fröken Timja idag. Men jag hittade några bilder på hennes syskon som jag har lånat :)
 
Alma på stranden
 
 
Balder är med på mattes jobb och har hittat bästa platsen. Undrar vad han beställt för frisyr :)
 
 
Helmuth och lill-matte gör något viktigt tillsammans :) Helmuth har blivit klippt efter utställningen i Herning.
 
Juni som är en vild fläkt i Luleå :) Hon älskar skogsaktiviter som sök och uppletande!
 
Igår var jag och hundarna på vår vanliga lydnadsträning. Lucy var så himla duktig! Slöheten som hon hade i fredags pga löpet var som bortblåst och hon var piggare och snabbare än någonsin. Hennes utveckling går verkligen rakt upp just nu. Ibland gör hon så stora framsteg så jag knappt hinner med. Läggandet igår t ex var riktigt bra och koncetrationen genom hela träningspasset var på topp. Hon är helt underbar att jobba med just nu.
Hon nosade inte alls på platsliggningen igår fast jag hade lagt fullt med köttbullsbitar runt henne (omvänt lockande ja :))
 
Någon som var alldeles för speedad igår var Dixie. Hon brukar vara det på måndagsträningen och jag tror det beror på att jag har så mycket jag vill hinna träna med båda hundarna under det passet så jag hinner inte riktigt med att värma upp Dixie tillräckligt. Hon behöver en lång uppvärming för att hon ska landa och kunna fokusera, annars gör hon som igår, alldeles för mycket och är så ivrig för att få jobba så hon överdriver.
Men ikväll ska vi på rallykursen igen och då är det bara full fokus på henne under hela passet, det tycker hon om :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0