Fler bilder från helgen

Jag har fått lite bilder från Jan och Anette från helgen, tack så mycket för bilderna!
 
Väldigt rolig bild som är tagen precis innan vi ska in i ringen :) Dixie, Lucy och Funka är mycket fokuserade på sina handlers :)
 
Från ringen i lördags (Lucy, Funka, Dixie)
 
Dixie
 
 
Daniel och Dixie
 
Dixie och Ex stod som BIR/BIM och BIM/BIR lördag och söndag
 
Ikväll har vi varit på träning. Det är tur vi kan vara inomhus för det är riktigt kallt, mörkt och regnigt utomhus.
Jag hade två mycket arbetsvilliga och taggade hundar. Det är alltid en fördel när Lucy är på det humöret, då blir hon perfekt, men Dixie blir överladdad så henne vill man helst träna när hon är trött, för då är hon som bäst.
 
Med Lucy pillar vi med momenten i klass 1. Ställandet och läggandet måste blir bättre, även om det är ok ibland. Och fotgåendet ska filas till så det blir snyggare. Hon var i alla fall riktigt rolig att träna med ikväll! Mycket fokuserad och glad :)
 
Sen kom vilddjuret Dixie ut och när hon är övertaggad så överdriver hon allt så det blir för mycket. Men hon tycker det är så himla roligt att träna. Högerhandlingen gick lite bättre idag och det var ju roligt :)
 
Dixie har fått en 20 minuters klippning med sax. Blev ganska bra ändå. Nu ligger hela "Dixie" i papperskorgen och kvar är en ny hund som vi kallar för "valpen" för hon blir som valp på nytt när pälsen försvinner :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0