Långhelg :)

Nu har jobbat färdigt för denna veckan, vilken lyx :)
Är ledig imorgon och på fredag.
 
Imorgon ska jag och några vänner åka på den årliga turen till Ullared :) Jag gissar att jag som vanligt kommer köpa mest hundgrejer och pysselgrejer. Jag har aldrig köpt kläder där, men jag ska kolla om där finns några fodrade byxor som man kan träna hund i :)
Roligt ska det bli i alla fall :) Men den som tror att Ullared är billigt blir lurad. Man åker alltid därifrån med ett stort hål i plånboken och när man kommer hem och ser vad det är man har köpt så är det mest skit och onödiga saker som man hade klarat sig utan. Och så lär det bli även i år :)
 
På rallykursen igår som jag och Dixie går var hon en glänsande stjärna, perfekt aktivitetsnivå! Högerhandlingen fungerade i en liten bana. Skönt att den börjar komma på plats.
 
Ikväll är det fortsättningskurs igen som jag håller där Timja går och det står apportering på schemat. Tror att Lucy får följa med och visa hur det ska gå till :)
Jag smygtränade lite med Timja igår när hon var här och hon har inga problem med gripandet, men hon vill helst inte släppa, men det får hon lära sig ikväll :)
 
Nu ska jag ut och cykelmotionera med de två lurvarna så vi alla får lite motion idag igen :)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0