Less

Idag vill jag helst bara ligga under mitt täcke och aldrig mer komma fram.
En sån dag idag...
 
I natt väcktes jag igen, men inte av Lucy, utan av Dixie. Hon berättade att hon hade något som fastnat i halsen och svalde och svalde och harklade sig och gjorde konstiga ljud. Hur kan det vara möjligt att det händer IGEN??? Vad är det för fel på hennes hals? Jag fick gå upp och lysa i halsen och grävde även ner hela handen i halsen på henne i hopp om att få tag på det som satt fast, men icke.
 
Hon fick lite mat och dricka och sedan lugnade hon sig. I morse valde jag att avvakta. Förra gången så hittade inte veterinären något i halsen, det hade bara blivit irriterat över något som hade suttit fast.
Jag väljer även att avvakta tills imorgon, så länge får hon samma medicin som hon fick sist, mot smärta och inflammation, men är det inte borta då så vill jag att tonsillerna opereras bort, för jag är så himla trött på att det ska fastna saker i den dumma halsen.
 
Jag har ingen lust att åka iväg ikväll. Men det är agilitykurs, så jag vill inte missa det, men samtidigt fasar jag över hur dåligt det kommer gå med min pipiga löphund som bara kommer flörta med allt på fyra ben och inte kommer kunna göra något vettigt.
 
Nä, nu vill jag bara gå och lägga mig och aldrig mer komma fram.......

Kommentarer
Postat av: Marie Lidblad

Usch vad jobbigt! Hoppas det går över. Kramar

2012-11-20 @ 22:03:16
URL: http://www.batterikullen%27s.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0