Fredag och träning

Idag har vi varit på fredagsträning med Emelie igen. Det känns riktigt bra med dessa träningar!
På dagens program stod det kommendering i lydnadsklass 1.
 
Jag började kommendera Emelie och Lycka och det gick strålande för dem! Sen hjälpte Emelie mig och Lucy med kommendering och jag är faktiskt riktigt nöjd med min lilla lus :)
Fotgåendet/linförigheten var jag mest nöjd med! Äntligen har det släppt. Det känns verkligen som ett enormt framsteg där, även om det behövs petas i lite detaljer.
Läggandet var inte det bästa och det är väl det som är vårt svagaste moment just nu. Men det kommer vi säkert lösa med ännu mer träning :)
Resten kändes väldigt bra, förutom att det var något speciellt i inkallningen precis där jag stod och kallade in henne, så där blev det ett långsamt avslut, men så brukar hon aldrig göra, så det bortser jag ifrån.
 
Lucy fick även ligga 2,5 minuters platsliggning med Vincent och det gjorde hon superbra!
 
Det kan kanske bli en tävling för oss innan jul trots allt :)
 
Dixie kämpade också väl med högerhandlingen. Men ännu har poletten inte riktigt trillat ner, även om man tror det många gånger. Vi fortsätter träna på.
På torsdag börjar vi en kortkurs i rallylydnad avanceradklassen så jag förmodar att det kommer jobbas mycket med högerhandling då.
 
I eftermiddags har jag haft en barbethane här på privatträning. Han heter Buster och kommer från Åbyfjordens kennel, men bor i Trelleborg. Det var trevligt att träffa honom och hans husse och matte :)
 
Ikväll ska min syster ha en stor fest och jag och Daniel + kompis ska hjälpa till att hålla vakt så allt går rätt till. Kan säga att vi fasar alla för hur det ska gå. Hoppas det är snälla ungdomar som kommer!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0