Grattis på 6-månaders dagen!

Nu är det snart lördag, så jag fuskar och skriver grattis-inlägg till Lucys/Frankies valpar redan nu, eftersom jag har lite annat imorgon :)
 
Tänk att de redan är 6 månader :) Gemensamt för alla är väl att de växer och att några börjar komma lite i någon slags trotsålder/spökålder och har bomull i öronen :) Flera har genomgått sin första klippning och några väntar på kommande utställningar innan valppälsen åker av :)
 
 
Saffe (Majtippans Spicy Cumin)
Saffe och matte Lena på Öland verkar ha det hur bra som helst, det värmer i mitt hjärta :)
"Jubilaren är en kanonfin hund som jag älskar. Han väger nu 15,3 kg och är ca 50-52 cm i mankhöjd, (svårmätt). Vi har 2 kurser igång och han är såååå... duktig.
Ja, mycket har hänt sedan jag hämtade den lille killen. Jag har blivit en lyckligare människa sedan dess."
 
Leo (Majtippans Spicy Chive)
Här är bild på Leo i Uppsala. Matte Anna-Karin är jätte nöjd med Leo. Han är mycket lättlärd och social hund. Han går lös på tomten och kan säga till när det kommer någon människa/hund men springer inte efter.
Leo spanar på fåglar i trädet.
 
 
Kellox (Majtippans Spicy Cinnamon)
Gosiga Kellox i Skellefteå. Matte Berith har så fina saker att säga om honom. De är flitiga med träningen och börjar snart ny kurs. Kellox är 54 cm hög och väger 18,4 kg
 
Kellox har många hundkompisar vill gärna busa med husets gamla hundtanter vilket inte alltid är populärt från deras sida :)
 
Balder (Majtippans Spicy Basil)
Balder i Motala. Han går på vardagslydnadskurs och har fått prova på rallylydnad. Nästa månad ska han gå på sin första utställning :) Han är 53 cm hög och väger 18 kg
 
Foto: Marie Widblom
Balder var och hälsade på hos La Spezias kennel där har blev klippt och sedan fick han leka med sin vita kusin Bianca :)
 
Balzac (Majtippans Spicy Tarragon)
Balzac i Stockholm råkade av en slump möta två andra Barbeter på en promenad. Det blev mycket lek och Balzac låg mest underst i högen och kämpade. På bilden är det Balzac och en hane som kommer från Arvidsjaur. Balzac går kurs och även han är mycket duktig och läraktig.
 
José (Majtippans Spicy Chervil)
José i Växjö. Valparna verkar ha samma personligheter som de hade i valplådan, inte mycket förändringar och tyvärr var José den valp som var den busigaste och vildaste och det verkar han fortfarande vara, när vi hade honom gick han under namnet Emil eftersom han gjorde så mycket hyss :)
Du är duktig som kämpar Christina :) Det kommer bli bättre, vi älskar att du delar med dig av alla hans hyss :)
 
"Nu har José lyft på benet för första gången! Han är fullständigt omöjlig just nu - vild och busig och gränstestande så att man kan bli galen. Det bästa han vet är att leka och göra konster men inte så gärna på våra villkor...På sista valpkursträffen straffade han ut sig och fick sitta i mitten och titta för att lugna ner sig. Mina skor massakrerar han och idag på väg till jobbet åt han upp en halv pärm med noter P-Ö"
 
Timja (Majtippans Spicy Thyme)
Vår lilla Timja. I onsdags började hon på fortsättningskurs och hon blir så lycklig när hon vet var hon har kommit och flyger en runda i kopplet innan hon ska börja träna. Hon övar på fotgående bland annat. Men vi ska även träna lite på att hälsa fint. Hon blir nämligen VÄLDIGT glad när man hälsar på henne och studsar på sina två bakben.
 
Helmuth (Majtippans Spicy Chili)
Helmuth i Danmark. Han ska ställas ut i Herning i november och då ska han få träffa mamma Lucy och tant Dixie. Helmuth är ca 50 cm hög och väger 19 kg. Det är full fart på honom, men han är också duktig på att koppla av när inget händer.
 
Vilket litet lakritstroll :)
 
Alma (Majtippans Spicy Ginger)
Alma i Danmark före och efter sin klippning :) Alma är ca 50 cm hög och väger 14,7 kg
 
En härlig bild på Alma vid havet. Alma är väl den av valparna som hunnit med flest kurser och just nu går hon tävlingslydnadskurs. Det är ingen tvekan om att Alma kommer bli en mycket duktig hund när alla unghundsperioder har lagt sig :)
 
Juni (Majtippans Spicy Cayenne)
Juni i Luleå. Juni som var ganska ljus i färgen när hon födds har nu mörknat rejält. Juni är ca 52-53 cm hög och väger 14,8 kg. Hon älskar klickerträning och bjuder på alla beteenden hon kan på en gång :) Hon tränas också flitigt av matte Gunilla.
 
Juni har blivit klippt och här är hon på trimbordet :)
 
 
Tack alla underbara valpköpare för alla bilder och inlägg och mejl och för att ni tar hand om "mina" valpar så bra!
 

Kommentarer
Postat av: Marie Lidblad

Härligt att läsa om Frankies valpar!

2012-10-17 @ 19:30:06
URL: http://www.batterikullens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0