Vilodag

Nu är vi hemma från Norrköping. Det var intensivt precis som det brukar vara när vi är där.
Många släktingar och vänner till Daniel som ska hälsas på.
Men vi hann även med ett besök hos en jätte trevlig familj som ville bekanta sig med hundarna och då särskilt Lucy. Är man inomhus så är en barbet kanske inte så mycket att se, för de gör inte så mycket väsen av sig. De lägger sig ner och somnar ganska kvickt så fort man själv har satt sig.
 
i måndags var det begravning för Daniels farmor. Det var väldigt fint och rörande. Det blev ganska sent plus att det var snöstorm, så vi körde inte hem förrän igår.
 
Igår var det dags för mig att träffa alla "valpar" på min valpkurs och det var ett högljutt gäng :)
Där får jag att göra minst sagt, men det är ju mitt jobb :)
7 slyngelhanar och 1 tik, livat värre :) Men det ska nog bli ordning. Mitt jobb är inte att träna hundarna, utan att lära deras matte/husse hur de ska träna sina hundar.
 
Idag har jag vilodag (eller jag har ju jobbat till 12 som vanligt) och hundarna verkar också ha vilodag för jag märker inte av dem alls. De är också trötta efter helgen. Dixie har kommit på att det är väldigt bra att följa med hem till folk, för där går tiggeri hem. Fräck som bara den går hon raka vägen in till köket och sätter på sin sötaste min och den lilla fulingen har lyckats varje gång. Nöjdast var hon nog när vi hälsade på Daniels morfar där hon fick en tallrik med rådjursstek, potatis och sås för att hon var såååå söt.
 
Imorgon står det träning på schemat. Skendräktigheten är över så nu hoppas jag att jag har min vanliga hund tillbaka. Jag känner lukten av tävlingen så imorgon måste allt sitta trots våra dåliga förutsättningar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0