Så var helgen över

 
Nu har jag skickat ut programmet för Majtippans kennelträff, så håll koll i era mejlboxar kära valpköpare! :)
 
Idag har Timja åkt hem. Så tomt det blev och vad två veckor gick snabbt. Men det blev ett glatt återseende mellan Timja och hennes familj! Vi ska ses i veckan och träna lite.
Hon är en så himla go hund, även om hon är lite busig, men det ska man vara när man bara är 1 år :)
 
Det har varit en regnig helg, men nu i eftermiddags kom äntligen solen fram och då passade jag på att gå ut och träna lite. (Vad annars? :))
Med Lucy nöter jag hoppet och fjärren och med Dixie håller jag på att byta namn på konen. Förrut sa jag "fram", men det blandade hon ihop med "front". Det var Emelie som kom på att det nog var för likt ord, så nu säger jag "konen" istället. Det fungerade i alla fall bra idag :)
 
Jag har fått PM för utställningen i Tvååker. Tyvärr var det bara 1 barbet anmäld och det var Lucy, men vi får göra vårt bästa. Jag ska fixa hennes päls i veckan så hon bli fin till utställningen. Om det skulle gå bra för henne och hon lyckas få CACIB så blir hon internationell champion (C.I.E) då, så det står en stor titel på spel, men jag vet att det är en hård och nogrann domare, så man vet aldrig vad som händer.
 
En vecka på jobbet till, sen blir det SEMESTER på riktigt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0