600 års jubileum + 10 års jubileum

Idag var det invigning av 600-års jubileumet i Landskrona. Staden fyller 600 år.
Och det var självaste Kungen som skulle inviga det hela.
 
Jag är inte så intresserad av kungen, men det var det andra som var. Helt galet mycket folk som hade samlats överallt för att titta på kungen. När jag skulle gå och handla i morse så kom kungen precis då, så jag såg en skymt.
 
Och när jag väl var på jobbet så hade vi polisbevakning där. Egentligen hade man spärrat av vägarna och hela den parkeringen för allmänheten eftersom parkeringen ligger uppe på ett tak. Jag såg nog ganska oskyldig ut, så jag fick lov att gå till jobbet, men en annan kollega hade blivit stoppad och utfrågad om vad han gjorde där m.m för han såg tydligen misstänkt ut :)
En kvart senare är det ett himla liv ute på gatan och då är kungen där och inviger några tavlor i marken.
 
(Det är han med hatten)
 
Jaja, nog om det. De var skönt när han hade åkt så stan kunde bli som vanligt.
 
Jag har kört två träningspass med vovvarna idag. Det har kommit ny snö, men konstigt nog går träningen som bäst med snö som underlag. I alla fall för Lucy. Hon har gjort två av sina livs bästa träningspass någonsin idag. Mycket mycket nöjd med henne! Jag har även påbörjat lite nytt med henne. Hoppet i klass 2 har jag kommit på ett sätt att träna utan själva hindret, just för att få ett fartfyllt sättande. Jag har ingen aning om det kommer fungera, men jag tror det för det kändes väldigt bra.
 
Och Dixie gjorde också ett bra pass. Några moment på höger sida i rallyn har krånglat de senaste dagarna, men idag fungerade det ganska bra igen.
 
Det närmar sig tävlingsdags för alla mina tre tjejer.
Först Timja som ska ställas ut i helgen, sen rallytävling med Dixie och sen lydnadstävling med Lucy.
Man får inte vara lat :)
Imorgon ska vi bada Timja och göra henne fin till lördag.
Det är bara två barbeter som kommer vara med och den andra är en hane. Bruno skulle också vara med, men han har skadat tassen och kommer inte. Så antingen gillar domaren henne, eller så gör han det inte. Det är extra spännande när det är första utställningen :)
 
 
Jag kom på att jag firar 10 år som utställare i helgen :)
Det var nämligen på Malmö Int för 10 år sedan som jag ställde ut Selma för första gången i valpklass.
Jag kan säga att jag var så mycket nybörjare som det bara går. Det är en speciell historia som jag kanske ska ta och skriva om, men inte idag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0