Sjukstuga

Här kommer en riktigt tråkig rapport från sjukstugan. Mars började inte bra. 5 mars idag och 5:e dagen sjuk. 
Jag ligger i soffan och tittar ut på den klarblå himlen som syns, även den, för 5:e dagen. (åh jag vill ju vara ute!)
5 dagar av tristess och elände. 
Febern vill aldrig ge med sig och dygnet-runt-hostan är extremt plågsam och jag har träningsvärk i mage och rygg efter alla hostattacker. 
 
Nu måste det snart vända! 
Jag är trött på soffan, trött på alla dåliga tv-program som är mitt enda sällskap, trött på alla mina dvd-filmer som jag har sett 100-tals gånger redan, trött på det dåliga utbudet på viaplay, trött på att dricka 20 koppar te om dagen, trött på snorpapper, trött på åsynen av mitt smutsiga golv som jag inte orkat dammsuga, trött på alla huskurer som inte fungerar, helt enkelt så är jag extremt trött på att vara sjuk. 
 
Jag har faktiskt varit hos doktorn idag, men fick det tråkiga beskedet att det var virus. ( alltså finns ingen behandling) 
Hur svårt kan det vara för mänskligheten att hitta ett botemedel för virus? 
 
Hundarna är så himla duktiga på att vara "sjuka" med mig. Det är även deras 5:e dag utan aktiviteter och jag har dåligt samvete. Men de tar det med ro. De turas om att ligga hos mig i soffan och nöjer sig med de promenader de får av mina föräldrar.
Lucy var kanske lite rastlös igårkväll, då hon valde att strimla sönder alla kartonger i pappersinsamlingen, en efter en. Och så grävde hon ner ett tuggben i en blomkruka. 
Ja, så roligt har vi! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu tycker jag synd om dej! Det du genomlever just nu tror jag inte att jag klarar av! Förbannade virus! Kram

2013-03-05 @ 18:55:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0