Roligt och Oroligt

Jag har fått flera glada rapporter från några valpköpare i helgen. Det är så roligt när det går bra för ens "valpar" och deras ägare.
 
Igår debuterade Juni (Majtippans Spicy Cayenne) i utställningsringen och slog till och blev bästa tik, fick Cert och blev BIM. Stort Grattis Juni och Gunilla!
Juni
 
 
Med på samma utställning var brodern Kellox (Majtippans Spicy Cinnamon) som även han gjorde sin officiella debut. Han fick Excellent med fin kritik
Kellox under bedömning
 
Och idag har Helmuth (Majtippans Spicy Chili) varit på utställning igen och där fick han sitt andra raka Cert och blev BIR. Grattis till Helmuth och Tanja!
 
Det var dom roliga nyhetena.
 
De oroliga nyheterna är att jag i fredags hittade en centimeter stor knöl på Dixies framben. Den har jag aldrig sett eller känt innan. Under helgen har jag även lagt märke till att Dixie har kliat sig mycket vid sin vänstra kind. Jag kollade efter eventuell fästing igår men hittade ingen. Idag kliade hon sig ganska mycket igen och när jag känner över henne noggrant så känner jag en knöl på kinden. Men den satt inte på kinden utan i munnen ovanför kindtanden och den är också stor och ser konstig ut :(
Tid är inbokad på onsdag och det känns inte roligt. Jag är så nervös för att det ska vara elaka tumörer :(
Det skulle vara katastrof! Jag ber till alla universums makter för att det inte är något farligt!
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie W

Min lilla Göstha fick en elakartad tumör på frambenet för några årsen, den opererades bort med lyckat resultat. Hoppas det inte är något farligt. Men det är alltid lite lurigt med knölar. Håller tummarna.
Kram Marie

2013-05-20 @ 16:59:10
URL: http://www.laspezias.se
Postat av: Gunilla

Förstår din oro värre när hundarna är sjuka än när man är sjuk själv. Hoppas verkligen att det inte är nåt elakt. Vore konstigt när det kom så fort. Du borde ha märkt det ett tag tycker man. Håller tummarna att det går bra.
Kramar från oss.

2013-05-20 @ 21:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0