Spår

Imorse ringde klockan tidigt, då var det dags att packa spårväskan och bege sig till skogs. Jag mådde lite dåligt när jag vaknade, men tog en värktablett för att orka.
 
På vägen plockade jag upp Mia och Timja som skulle prova på sitt första spår.
 
En underbar morgon, men med svårt underlag (torra löv med lätt vind)
 
Spåren var redan utlagda i gårkväll och inga snitslar var uppsatta, förutom vid start, så det enda man som förare kan göra är att lita på hunden. 
 
Lucy var först och hon jobbade på väldigt bra, hon har en snurrande spårstil, där hon går i cirklar, ett tag blev det många cirklar, men jag kunde inte hjälpa henne så hon fick lösa det själv. och det gjorde hon :) för efter en stund så var vi framme vid klöven. 
 
Sen var det Dixie och hon var helt vild och ivrig över att få sätta igång, så första biten gick lite väl snabbt, men sen gjorde hon ett jätte fint spår och hittade sin klöv och hon blir så stolt när hon hittat den och bär den med huvudet högt. Lucy slickar lite på den men tycker den är lite äcklig i början, men när man leker med den så tar hon den :)
 
Jag fick tyvärr inte se Timjas personspår, men det hade gått jätte bra. Kul att hon också gillar spår! :)
Så nu ska de börja i spårgruppen.
 
Efter spårningen så kände jag mig sjuk och när jag kom hem och slappnade av så slog det till rejält. Nu ligger jag nerbäddad med 39 graders feber. Hur kan man vara sjuk så ofta som jag? 
Jag blir så arg över situationen, men inte hjälper det. Jag hoppas det går över fort, men det gör det antagligen inte. Ja, nu är jag lite bitter...

Kommentarer
Postat av: Tanja

Hvordan ligger du spor? Trækker kloven efter dig?

2013-05-05 @ 11:27:06
Postat av: Marie Lidblad

Usch Maja vad sorgligt att du är sjuk igen. Men så har jag haft det hela hösten/våren när det varit lov. Då har jag deckat helt i hosta och förkylning.
Måtte det gå över!
Kram Marie

2013-05-05 @ 17:53:15
URL: http://batterikullens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0