Flytt

Det har varit några intensiva dagars flytt, alltid jobbigt.
Men nu är det i alla fall gjort och nu bor jag och hundarna på Prästgatan :)
Det kommer bli så bra här. Jag trivs redan och då har jag inte ens fixat i ordning. Jag ska göra om alla väggar och det tar sin lilla tid.
Hundarna är lika coola som vanligt. Efter tre minuter i sitt nya hem så har de luktat in sig och är hur trygga som helst.
 
I lördags gjorde jag och Lucy en liten avstickare från flyttkaoset och åkte till Helsingborg, där vi skulle börja kurs för Heidi Ljungbeck tillsammans med Emelie och Petronella + några andra deltagare.
Det var tre givande timmar och det lär verkligen bli en spännande höst!
Vi skulle visa upp ett fritt följ och sen välja en grej som vi ville träna. Lucy var otroligt glad och positiv och nästan lite busig ;) Men hon skötte sig så himla bra. Hon gjorde ett av sina bästa fritt följ förutom att hon hoppade i språng, men hon var verkligen på G :) Sen finns det såklart mycket att jobba på, men det finns det väl alltid? :)
Sen valde jag att träna apporteringen, där fokus skulle ligga på farten in med apporten som vi ofta har problem med. Men det hade vi minsann inte igår, för då kunde hon minsann springa in med apporten.Söta bushund!
 
Nästa helg har vi en rallytävling till, sen får vi nog pausa med rallyn, för att koncentrera oss på lydnaden och agilityn.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0