Kursande

Det är så fullt upp här just nu så jag knappt hinner sitta ner en sekund.
Jag har absolut inte tid att sitta här och skriva egentligen, men nu behövde jag verkligen en liten paus. Har precis kommit hem från dagens kurs som jag och Lucy går för Heidi Ljungbeck och på schemat idag stod det störningsträning. Jag älskar störningsträning för man får ofta bättre resultat på sina "moment" då.
Träningen gick ut på att försöka störa ut hunden i olika positioner. Precis som omvänt lockande som är en favoritövning hos mig. Lucy var duktig vovve :)
 
Jag tycker Heidi har mycket kloka tankar, väldigt likt mitt eget sätt att träna och det känns ju bra, men sen har hon kommit mycket längre och har många värdefulla tips som man får suga åt sig.
Det är en härlig grupp också :) Nu känner jag ju hälften av dem och det gör det bara ännu roligare :)
 
Som sagt så har jag egentligen inte alls tid att sitta här. Jag måste fixa Lucys päls inför morgondagens utställning i Danmark. Jag har aldrig varit så oförberedd inför en utställning någonsin. Jag inser att jag inte kommer hinna med allt som jag brukar, så vi får väl se om det spelar någon roll. Går det dåligt så kan jag ju skylla på det ;)
 
Ännu ett resultat från kryddkullen (Lucy x Frankie) har kommit. Denna gången är det Kellox (Majtippans Spicy Cinnamon) och det blev även HD: A och ED: 0 för honom!
Det är helt otroligt! Det verkar som om Lucy och Frankie fick till en riktig kanonkull och i vår lilla ras så handlar det väldigt mycket om tur! Men eftersom det blev lite otur i Dixies kull, så är jag glad att jag denna gång kunde få litet tur :)
 
Kellox är en stilig gosse :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0