Utställning Ballerup

Då har vi varit iväg på utställningen i Ballerup. En mycket trevlig och välorganiserad utställning måste jag säga. Jag hade Amanda med mig som sällskap :)
 
På denna utställning var det tre barbeter anmälda. Det var jag och Lucy, Lucys dotter Alma och fina barbethanen Clos.
Alla fick Excellent med Ck.
Lucy slog sin dotter, men Alma fick ändå sitt första Cert! Jätte Grattis till det! Vilken strålande utställningsdebut och superfin kritik!
 
Sen var det dags för BIR och  BIM och jag blev faktiskt väldigt förvånad när domaren överlämnar BIR-rosetten till mig och Lucy. Lucy blev alltså BIR och fick även titeln KBHV-13 som betyder Köpenhamnsvinnare 2013. Vi säger även Grattis till Clos som blev BIM och också fick titeln!
 
Lucy fick strålande kritik förutom att hon fick kommentar att pälsen inte var helt i toppkondition. Det tyckte jag var lite roligt eftersom jag skrev igår att jag inte skulle hinna med att fixa pälsen, vilket jag heller inte gjorde :) Jag hann bara halvfärdigt, men det gick ju bra ändå :)
 
Här kommer lite bilder från dagen:
 
Fina Clos, en av världens mest utställningsmeriterade barbeter
Alma under bedömning
 

Ett litet vänstervarv
 
 
Det gick hur bra som helst :)
 
Lucy och Alma
Lucy under bedömning. Det är så skönt att barbeter är så snälla vid hanteringen. Något som var sorgligt att se idag var när lagotton som var före oss i ringen skulle bedömmas. Var och varannan hund var mycket skygga och drog sig undan i mer eller mindre panik och några bitförsök mot domaren. Men domaren var duktig där och skickade ut dem!
 
Min lus skötte sig mycket bra i ringen

 
Två Köpenhamnsvinnare 2013
 
Imorgon börjar ännu en hektisk vecka, så nu säger jag godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0