Lucy och Malte

Nu har vi kommit hem från Stockholm.
Vi började åka på torsdagsmorgon och på vägen till Stockholm stannade vi till hos Marie och Steve som har La Spezia´s kennel och hälsade på dem och deras hundar. Tack så mycket för en trevlig pratstund och god fika!
 
Sen fortsatte vi norrut och var på sen eftermiddag framme hos Malte och hans familj. Malte var precis så härlig som jag hade hört att han skulle vara. En riktigt fin och go hund. Man kan verkligen säga att han är den manliga motsvarigheten av Lucy. De var väldigt lika i både utseende och till sättet, fast Malte var naturligtvis mer maskulin. 
 
Vi gick ner till en liten park där hundarna skulle få bekanta sig med varandra, och det gick minsann snabbt, för det blev parning direkt. Det tog mindre än en minut innan de satt ihop och sedan hängde de fast i 15-20 minuter.
Det är alltid skönt när det går så smidigt.
 
Hängning
 
Fredag hade vi vilodag och lördag hade vi bestämt tid för ny dejt. Lucy hade pipit efter Malte hela natten mot fredag och hela fredagen. Men hon sov natten mot lördag.
 
Lucy och Malte blev väldigt glada av att se varandra igen, men det var inte riktigt samma intresse som på torsdagen. Det var lite ofokuserat och de försöken de fick till lyckades inte och Malte kunde inte bestämma sig om han skulle kliva på eller gå av eller lukta på fläcken där Lucy hade kissat :)
Så efter en lång stund av lek och några tappra försök så var båda hundarna helt slut och vi beslutade oss för att det nog inte skulle bli någon mer parning. Det var dag 16 i Lucys löp och det är möjligt att hon var på väg ur höglöpet.
Så det blev bara en parning och nu hoppas vi såklart på att de prickade in rätt dag :)
 
Om några veckor får vi svaret och nu är det bara att vänta
 
Lucy och Malte
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0