Resultat och priser!

Det har varit en framgångsrik helg för Lucys valpar Alma (Majtippans Spicy Ginger) och Helmuth (Majtippans Spicy Chili) som igår deltog på den Internationella utställningen i Fredericia (Danmark)
 
Stort Grattis till Helmuth som tog sitt tredje raka Cert och blev 2:a bästa hane och Stort Grattis till Alma som tog sitt andra Cert, fick CACIB och blev även BIM!
Grattis också till deras välmeriterade farbror Clos som blev BIR!
 
Efter deras 2-års dag i april så har nu både Helmuth och Alma chansen att bli danska champions :)
 
Söta syskonen Helmuth och Alma
 
Alma och Michelle
 
Tanja och Helmuth
 
 
Igår var jag i Halmstad och skulle tillsammans med Alexandra heja på Emelie och Vincent som debuterade i lydnadsklass 3. Det är väldigt kul att titta på lydnadstävlingar...tycker jag.
Emelie och Vincent var start nummer 1 och de satte ett mycket snyggt program som gav dem 1:a pris och även klassvinst och nu är det uppflyttade till elitklass. Stort Grattis till våra fina träningskompisar!
 
 
Nu har också Svenska Barbetklubben korat årets vinnare för 2013: (Hela resultatlistan presenteras i klubbens nyhetsbrev som skickas ut till alla medlemmar)
 
Vi säger grattis till de tre vinnarna i årets utställningsbarbet Clos, Zanti och Bianca! 
Lucy kom på 5:e plats fast hon bara ställdes ut två gånger förra året. 5 av Majtippans valpar var med på listan! Kul tycker jag!
 
Grattis till vinnaren av årets arbetande barbet som för andra året i rad blev Ruffa! 
På andra plats kom Alma (Majtippans Spicy Ginger) och på tredje plats kom Lucy! Roligt att både mor och dotter kom i topp tre :) Jag är så stolt!
Det är bara topp tre som får diplom och rosetter. Dixie hamnade precis utanför "prispallen" med en 4:e placering. Men det är inte illa :)
 
Detta fina diplom kom med posten idag tillsammans med en fin rosett till Lucy!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0