Träning och träningsvärk

I mitten på februari så bär det iväg till alperna! Det ska bli hur kul som helst att få damma av den gamla brädan och tillbringa fem dagar i Charmonix. Och för att jag inte ska typ dö av utmattning i backarna så har jag nu införskaffat ett gymkort och har redan hunnit träna två pass. Men aj vilken träningsvärk jag har idag efter gårdagens bodypump. Nu är jag i alla fall igång och nu ska jag försöka hitta lediga tider även för min träning i det redan fullspäckade schemat. 
 
Annars idag har jag varit och vaccinerat Lucy och sedan har vi varit på träning med Emelie.
Det blev ett riktigt bra pass!
 
Jag och Lucy körde återigen igenom LK2 med kommendering och det var mycket jag var nöjd med. Hon gjorde ett fint fritt följ, men vänstersvängarna får jag inte till som jag vill. Det fungerar superbra när jag enbart tränar på vänstersvängar, men när jag sätter in det i fria följet så vill det sig inte. Jag får klura mer på det, men annars gick hon jätte fint.
 
När hon ska springa till rutan så blir hon osäker när hon sitter i fotposition. Hon tycker det är tryggt att sitta där och vill ibland inte starta på första kommandot. Men det tränade jag separat genom att lägga köttbullar i rutan och sedan skicka henne från fotposition, då blev det fart under tassarna :)
Fina vovvetjejen! :)
 
Dixie fick träna rally (som vanligt). Hon har så mycket vilja så ibland vill hon lite för mycket och gör lite på egen hand. Men det är mest i början när hon är som mest taggad.
Konskicken idag gick mycket bra, övrigt också. Bakdelskontrollen på höger sida var inte den bästa. Där får vi nog fräscha upp minnet lite.
Emelie körde kommendering på oss fast med rallymoment. Kul och nyttigt!
 
Mina tjejer var så duktiga!
 
Lucy löper på i sin takt. Jag har inte bestämt vilken dag vi ska åka till Stockholm. Jag väntar och ser när jag tycker hon verkar redo. Jag får med mig mamma som sällskap även på denna parningsresan :) 
 
Trevlig tisdagskväll!

Kommentarer
Postat av: Marie W

Vilken snäll mamma du har.
Du det där med att åka skidor/bräda har jag hört talas om. Alla pratar om After Ski, det ska man tydligen passa sej för.
Marie

Svar: After Ski är det bästa med hela skidåkningen ;)
Maja

2014-01-21 @ 22:26:09
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0