Väntar...

Här händer inte så mycket förrutom att jag väntar på Lucys löp.
 
I onsdags var vi och ögonlyste henne och allt var normalt. Malte sitter redo i Stockholm och väntar :)
 
Jag har passat på att fixa henne i pälsen. Idag var det dags att ta itu med svansen- det värsta!
Jag drar mig för att göra det eftersom Lucy alltid passar på att tömma sina analsäckar när jag borstar svansen. Usch vad det luktar! Och idag var inget undantag. men nu är det gjort, svansen är borstad och nerklippt.
 
Lucy har varit på lite bushumör också. Igår var vi ute sent på kvällen för att gå sista kissrundan. Jag var trött och hade tydligen missat att sätta fast kopplet ordentligt, så Lucy kom lös. Och just på den platsen vimlar det av kaniner så där brukar hon inte få gå lös. Men nu såg hon sin livs chans och i full fart kastade hon sig rakt in i buskarna och kaninerna sprang åt alla håll och Lucy försvann ur sikte.
 
Jag som var jättetrött och egentligen bara vill gå och lägga mig fick istället leta i mörkret efter min lille hund. Har Lucy en kanin i sikte så varken ser hon eller hör hon, så jag struntade i att ropa efter henne. Det sista jag såg av henne var att hon sprang till skogs där det var kolsvart. Det var ingen idé för mig att ge mig in där, så jag och Dixie ställde oss under en gatlykta och väntade. Och efter 10 minuter kom hon tillbaka med tungan hängandes som en slips och smutsig som en riktig lortgris.
 
Min "skönhetssömn" blev utbytt mot att stå och duscha en genomlerig hund. Det var inte vad jag hade tänkt mig, Men Lucy såg mycket nöjd ut.
 
Någon vinter har vi minsann inte. Det är grått och regnigt varje dag. Jag är så trött på detta väder nu. 
Låt det bli vår nu istället! 

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Vilken skräck upplevelse att inte ha kontroll på var hunden tar vägen. Tur att det gick bra:)

2014-01-10 @ 19:30:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0