Alma

Idag kom det ännu en glad nyhet från Danmark. Lilla Alma (Majtippans Spicy Ginger) har blivit Dansk Utställningschampion (DK UCH)
 
Stort Grattis säger vi till kryddkullens första champion! Det som är extra kul är att Alma inte skulle bli någon utställningshund från början. Hon skulle bara ställa ut en gång, men så gick det väldigt bra och helt plötsligt så har Per och Michelle fått en champion :)
 
Alma har ju redan visat sina talanger inom lydnad och rallylydnad där hon har 4 titlar sedan innan. Nu fick hon sin första utställningstitel och det kommer troligtvis inte sluta där :)
 
 
Grattis fina Alma och Michelle! Jättebra jobbat!
 
Det är så kul när det går bra för ens valpar. Lucy och Frankie  kan vara stolta över sin dotter.
 
Nästa helg är det utställning i Hässleholm. Där brukar jag vara med, men det gick tyvärr inte denna gång eftersom jag inte hittade någon valpvakt. Men vi håller tummarna för Alma då. Det är även utställning i norra Sverige nästa helg och där ska Lucys valpar Juni och Kellox delta och naturligtvis håller vi tummarna för dem också!
 
Idag har vi haft besök från Helsingborg. Det var den lila hanens familj som ville hälsa på sin lille kille. Han kommer heta Baxter och han gjorde allt för att charma in sig :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Kan säga att Baxter lyckades charma oss alla tre rejält ❤️❤️❤️ Nu är längtan ännu starkare efter honom 😃

2014-05-11 @ 14:51:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0