Lite träning i det fina vädret

Idag har jag varit ute och gjort alla ärende som jag hade. Valpsakerna är inhandlade och alla tipsen som valpköparna ska få med sig är utskrivna. Hm, 21 sidor tips blir ganska mycket läsning, så ni som ska få valp kommer få tipsen på mejl innan så ni hinner läsa igenom allt.
 
På vägen hann jag även med lite träning i Helsingborg tillsammans med Emelie. Jag och Dixie ska ju tävla igen på lördag och det var väldigt bra träning idag. Från början kändes det inte bra, men efter en timmes träning hade Dixie "landat" och då gick det jättebra. Nu har jag testat henne i värmen och hon behöver lika mycket uppvärmning fast det är varmt. Man måste jobba av lite energi hos henne, sen går hon som en klocka :)
 
Så här såg det ut på en av banorna idag. Backandet framför är uselt, ibland gör hon det jättebra, men ibland gör hon det uselt som på filmen, alltså snett. Sen slår hon i en skylt också och det måste jag verkligen tänka på att jag inte går för nära. Dixie behöver mycket svängrum :)
Det ska bli kul på lördag! Jag har inga förväntningar mer än att jag hoppas på en trevlig dag! 
 
Igår var jag lite rädd. En valp blev plötsligt väldigt magsjuk och kräktes och fick diarré och ville inte äta. Valpen fick sova hos mig på natten, men den sov så lugnt. På natten blev två valpar till dåliga. Men imorse verkade det ha stillat sig och ingen mer blev sjuk. De tre som var dåliga är nu som vanligt, men jag hann bli rädd! Inte bra att bli sjuka såhär 2 dagar innan besiktning! Men de hade väl ätit något olämpligt, de ska ju smaka på allt. 
 
Imorgon ska vi åka till Bialitt och hälsa på på hundcentret. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla E

Håller tummarna för dig och Dixi-:)

2014-05-26 @ 22:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0