Några av Lucys valpar

Idag blir det lite bilder på några av Lucys valpar från hennes två olika kullar.
 
Jag har fått äran att klippa lille Baxter idag. (Detta är en efterbild) Jag har inte träffat honom sedan han flyttade, så det var ett kärt återseende. Han är så otroligt lugn och cool valp lille Baxter. Väldigt mysig vovve :) Han älskar godis och jag fick se alla hans konster som han kan. Klippning var väl inte det roligaste han visste, men är man pälshund så är det bara att gilla läget :)
 
Denna bild talar sitt tydliga språk. (Baxter med päls) Totalt avslappnad och trygg hos lillmatte Wilma :)
 
Här har vi Kellox i norr. Han har provat på greyhoundsrace för en dag. Han sprang till en början efter bytet, men vände efter ca halva banan och sprang tillbaka till sin kära matte :) 
 
Här kommer Kellox! 2,5 år gammal :)
 
Här har vi systrarna Lava och Juni. Lucys två döttrar från olika kullar. Lava snart 6 månader och Juni snart 2,5 år. Det är ingen tvekan om att systrarna trivs i varandras sällskap <3
 
Här har vi två andra systrar. Timja och Alma.
Om några veckor kommer Alma till Sverige igen för att för första gången tävla rallylydnad i Sverige. Alma tävlar i avanceradklass i Danmark, men ska nu starta i nybörjarklass. Det är på samma dag och samma tävling som Timja ska göra sin debut i rallylydnad, så systrarna kommer tävla i samma klass mot varandra. Jättekul tycker jag! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0