Härliga höst!

Det är ju helt underbart vackert ute denna årstid! Jag tycker det är så allra finast när löven fortfarande sitter kvar på träden, men ändå har ändrat färg. Och när solen lyser på så skiftar hela skogen i brandgula nyanser.
Jag försökte ta lite bilder, men min dåliga mobilkamera gör tyvärr inte bilderna riktigt rättvisa färgmässigt, men de får duga ändå :)
Vår fina skog!
 
Höstbilder blir ju lite bättre om man sätter två hundar i bilden ;)
 
 
 
För övrigt händer det inte så mycket här på hundfronten.
Det blir mest höstpromenader och pälsvård för tillfället. Mitt träningssug försvinner tyvärr lite när man inte har några fler tävlingar inplanerade. (Förrutom Stockholm i deceber, men det känns fortfarande lite avlägset).
 
Förra veckan fick jag besök från SKKs kennelkonsulenter. Jag har länge undrat när de ska dyka upp, så det var ett trevligt besök. 
De tyckte jag hade en liten och mycket välskött kennel, med trevliga sociala hundar som levde som fullvärdiga familjemedlemmar. Så det var ju ett fint betyg.
Just nu ligger ju kenneln på is, för jag står för närvarande utan avelshund.
Vi hoppas innerligt att det blir en ny valp till våren! Men som alla vet så är vägen dit lång. Mycket ska klaffa med parning, valpning, antal valpar, könsfördelning mm och så ska ju alla valpar klara sig och så ska det ju bli en lovande valp.. 
 
Nu ska jag fortsätta med lite pälsvård...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0