Veckan som gått

I veckan som gått så har vi firat Dixie som fyllt 8 år!
Tänk att hon redan är så gammal. Det känns lite hemskt att det förmodligen har vänt nu och att hon redan kommit mer halvvägs, men jag hoppas såklart på miraklet att hon ska leva otroligt länge :)
I sinnet är hon ju fortfarande min lilla busiga valp och ingen som int känner henne kan gissa rätt på hennes ålder. Har faktiskt varit en som gissat på att hon skulle vara 1,5 år, haha!
 
I helgen blev det lite tävlingar.
I lördags så var jag och Lucy på en träningstävling i agility bara för att försöka få till kontaktfälten.
Jodå, det gick bra, men Lucy fick en kanindoft i näsan efter halva banan och var bara tvungen att springa iväg och kolla lite, sen kom hon tillbaka och körde färdigt banan.
Bushund!!!
 
Igår var det rallytävling i Helsingborg för mig och Dixie och det var första gången någonsin som det kändes bättre på banan än vad poängen visade.
Jag var väldigt nöjd med vår runda igår och trodde nog att det skulle ge högre poäng än de 92 poäng vi fick.
Men där var några petiga avdrag som domaren hade sett, som inte jag tänkt på. och så kan det vara. Det är domaren som dömer, så vi får försöka igen nästa gång.
Lite lite pyttelite besviken blev jag (jag trodde inte på full pott, men jag trodde nog det skulle bli över 95 p), men samtidigt så är det ju viktigast att jag är nöjd och jag talade även om för Dixie hur otroligt duktig hon var.
Hon var som vanligt lite off i början, men det känns inte lika illa som det gjorde för en månad sedan.
 
Nästa helg blir det en stor tävlingshelg.
Lucy ska springa 4 agilitylopp i Halmstad på lördag och Dixie ska tävla DM i rally på söndag där det är 70 starter i mästarklass!
Några distriktmästare kommer vi nog inte bli, men vårt mål är att få högre poäng än 89, för det är vårt sämsta resultat just nu.
 
I present till mig själv har jag som bonus och final på tävlingsåret anmält Dixie till Stora Stockholms 2 rallytävlingar och när vi ändå är där så passade jag på att anmäla båda till utställningen på söndagen också.
Så om ni ska till Älvsjömässan den 12-13 december så kom gärna förbi och säg hej till oss :)
Dixie gör debut i veteranklass!
Det var ju en evighet sedan vi ställde ut och jag provade lite utställningsträning med hundarna häromdagen. Och herregud vilken katastrof det var!
Springa gick väl ganska bra, men uppställningarna var fruktansvärda! Inget ben var på rätt plats och jag fick helt enkelt inte till det. Så nu får vi se om jag hinner fixa det till december.
 
 
Vi avslutar med att säga Grattis till Zita (Majtippans taste of Noblesse) som igår ställdes ut i Sundsvall och fick Cert oh blev BIR!
Grattis Zita med familj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0