Grattis Chokladkullen 2 år!

Idag säger vi grattis till alla våra chokladtroll som fyller 2 år! Hipp hip hurra för er alla! Lucy och Malte kan vara stolta föräldrar!
7 av 9 valpar är röntgade med fria höfter och armbågar hittills. Alla är väldigt trevliga och sociala hundar med bra temperament och alla är mycket nöjda med sina hundar. De är alla ganska små till växten, men hellre att de är lite korta i rocken och är friska och sunda, än tvärtom. 
 
Jag har inte lyckats få nya bilder från alla ännu, men lägger ut de jag har fått:
 
Majtippans Taste of Twix (Cosmo) HD A ED 0, Ögon u.a
Cosmo håller på att utbildas till besökshund på terapihundsskolan och är snart klar för diplomering. Han är även en naturbegåvning på viltspår!
 
Majtippans Taste of Japp (Baxter) HD A ED 0 
Baxter är en lugn och mycket balanserad hund med det typiska temperamentet för barbet. Han är till vardags en härlig familjehund. Vi skulle ju ställt ut honom nu i vår, men han hade lite otur och blev magsjuk just då, så vi får hitta en ny chans längre fram.
 
Majtippans Taste of Bounty (Milou) Ej hälsoundersökt ännu
Milou är en glad och tillgiven familjehund som hjälper till som stöd till familjens autistiske son. Han har mycket jaktlust i sig!
 
Majtippans Taste of Pigall (Nelson) HD A ED 0
Nelson är en påhittig och rolig hund som älskar att springa fritt i naturen
 
Majtippans Taste of Daim (Wille) Hd A ED 0 Ögon u.a
Wille lever ett glatt liv tillsammans med sin familj och går kurser med sin matte
 
Majtippans Taste of Polly (Lava) Ej hälsoundersökt ännu
Lava kallas även för bus-Lava och är en träningsnarkoman med mycket energi. Hon tränas aktivt i olika hundsporter
 
Majtippans Taste of Noblesse (Zita) HD B ED 0
Zita är den som varit flitigast i utställningsringen och väntar bara på sista Certet innan championatet som hon nu kan få när hon fyllt 2 år. Hon går olika kurser med sin husse och matte bland annat klickerkurs och rallylydnadskurs. Zita planeras även att gå i avel nästa år. Kenneln heter Afva Noblesse
 
Saknar bild på Majtippans Taste of Dumle (Herman). Han har HD B ED 0 och lever ett härligt hundliv tillsammans med sin matte där han stormtrivs. 
 
Saknar även bild på Majtippans Taste of Aladdin (Agaton) Han har HD A och ED 0 och bor i Malmö med sin matte. De är också mycket aktiva ihop och går mycket kurser tillsammans. 
 
Vi hoppas alla 9 valpar har en underbar födlsedag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0