Smeknamn

Det här med smeknamn kan ju bli ganska kul (??). Man vet inte i förväg vad man kommer kalla sina hundar (eller barn) förrän man har dem och det behöver inte alls vara likt namnet. Det liksom bara blir som det blir.
 
Dixie till exempel kallar jag för Piggis. Hon reagerar lika mycket oavsett vilket av namnen jag använder. Jag vet inte riktigt varför det smeknamnet har uppstått, men så är det bara.
Lucy kallas ju till vardags för Lus. Det är ju inte det man tänker att man ska döpa sin hund till när man får en gullig valp, men som sagt, det blir som det blir :)
 
Lova kallar jag för Bebbe just nu... Men det roliga är att även smeknamn kan få smeknamn så man vet aldrig vilket som blir det smeknamnet man fastnar för.
 
Och så kommer vi till Penny! Ja, även hon har redan fått ett smeknamn, men som vi aktivt försöker jobba bort!
När Timja fanns, så kallade vi henne för Timisen och av gammal vana så har vi lagt till "sen" efter Pennys namn också. 
Tyvärr klingar det inte vackert när vi ropar på Pennisen! :O
 
Vi får hoppas vi snart fastnar för ett nytt smeknamn till denna vackra donna! Hon förtjänar något bättre ;)
 
För övrigt går det mycket bra med henne. Hon är en fantastisk liten hund som är så go och rolig att träna med. Vi har börjat så smått med fotgående nu. Det är så kul med valpträning för det finns så mycket man vill lära dem :)
 
Imorgon ska jag och Lucy tävla rallylydnad. Vi är egentligen inte klara för avanceradklass, men det blir vi nog inte heller, så jag hoppas på godkänt resultat i alla fall och med lite tur så kan det gå vägen :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0