8 veckor

8 veckors leverans brukar det ju vara på valpar. Det kan ibland kännas som lång tid, men oftast tycker jag själv att tiden rusar förbi. Särskilt när man har en egen valpkull. Vips så är det flyttdags!
8 veckor är det nu kvar innan vår lilla människovalp ska komma. Får väl se om tiden kommer gå snabbt eller långsamt. För tillfället tycker jag det går extremt fort och har lite svårt att hänga med. 
 
Jag har aldrig haft någon människa så nära som jag känner så lite. Så det är klart att man är lite nyfiken på vad det är för en liten filur som ska flytta in här om 2 månader :)
 
 
 
Det blev ingen utställning för vår del i söndags. Jag skulle ställt ut Lucys valp Baxter i Malmö då, men stackars Baxter blev rejält magsjuk dagen innan och fick söka hjälp hos veterinären.
Han mår bättre nu och det är det viktigaste! 
Det kommer fler utställningar :)
 
Mina egna hundar tycker livet är ganska tråkigt just nu. Jag har varit lite krasslig och är fortfarande inte helt bra, så det har inte blivit så mycket roliga aktiviteter för dem. 
Jag köpte mig ur lite av mitt dåliga samvete och bjöd dem på varsitt färskt märgben igår. Då hade de sysselsättning i 7-8 timmar i alla fall innan allt var rensat :)
 
Ha en bra vecka!

Kommentarer
Postat av: Marie

Så spännande. Hoppas tiden går fort nu så vi får veta vem det är som bor i magen.
Kram

2016-03-22 @ 14:18:21
URL: http://www.laspezias.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0